web analytics

ZieZo Huiswerkbegeleiding Assen is een huiswerk- en studiebegeleidingsorganisatie in de wijk Peelo gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs & het MBO.


Veel jongeren vinden het moeilijk om structuur aan te brengen in hun (school)activiteiten. Het zelf leren plannen en discipline opbrengen blijkt voor veel jongeren een lastige opgave. Concentratie, motivatie, regelmaat en effectieve benutting van de tijd spelen hierbij een grote rol.

Het leren leren is voor veel kinderen een proces waarin zij begeleid kunnen worden. ZieZo huiswerkbegeleiding Assen werkt samen met de leerlingen en ouders aan het vormgeven van een goed leerproces. De jongere kan op deze manier zelfstandiger en efficiënter zijn schoolperiode doorlopen.

 

Naast de huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om de ‘ik leer leren’ training te volgen. Hier gaat het om 5 bijeenkomsten om de jongere zelf de vaardigheden te leren om zelf te kunnen leren. Op de website staat hier meer informatie over.

Heeft u recht op de meedoenpremie in de gemeente Assen? Deze premie kan ook door uw kind gebruikt worden voor de ‘ik leer leren’ training of een aantal maanden huiswerkbegeleiding.

ZieZo Huiswerkbegeleiding is op maandag t/m donderdag vanaf 13.00uur in het Markehuus aanwezig. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of om informatie te vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen of e-mailen.

www.ziezoassen.nl
tel: 06-13550530
@: info@ziezoassen.nl